Forside
Mine holdninger
Hvem er jeg?
Derfor konservativ
Artikler og læserbreve
Pressemeddelelser
Links
Kontakt
   
Kommunalvalg 2009
Regionsrådsvalg 2009

Forside   Kontakt

Derfor konservativ

·         For mig tæller det meget, at konservativ politik klart udtrykker, at der skal være en balance mellem den personlige frihed og fællesskabet/samfundet.

·         Det tiltaler mig ved Det Konservative Folkeparti, at dette parti i sine holdninger ikke er præget af ønsket om enten altid at placere sager i det offentlige eller modsat ved det enkelte individ, men at der ses pragmatisk og indholdsmæssigt på om sager løses bedst i det ene eller det andet regi.
 

·         Undgåelsen af at være på enten den ene ideologiske fløj eller den anden ideologiske fløj er et andet kendetegn ved Konservativ politik og værdier, som svarer til mine grundholdninger. En god og vigtig position og holdning for at kunne sikre brede politiske beslutninger på tværs af forskellige grupperinger i både byråd og regionråd. Der skal nemlig samarbejdes, når Konservative deltager i processen.
 

·         Jeg opfatter samtidig Det Konservative Folkeparti som et rummeligt parti, hvor der er plads til diskussioner og forskellige meninger og som et parti, som har en meget bred og varieret medlemsskare og sammensætning. Et rigtig godt udgangspunkt for det store stykke kommunalpolitiske arbejde, som ligger foran os med dannelsen af Ny Varde Kommune.